Keluar darah dalam kandungan 8w

Hai, nak tanya yang dah pengalaman preg. Sy preg masuk 8w. Tapi darah sikit keluar di pads, ttpi perut sy tidak merasakn sakit. Ada ka ia satu tnda keguguran?

3 Các câu trả lời

kalau rasa sakit pergi terus check sis. saya baru je keguguran. cukup 8w. Asal nya keluar lendir darah je, tapi saya g kerja dan ptg tu penuh 1 pad darah, esok baru g scan, dh complete miscarriage

Saya masa 8 weeks ada keluar darah dh tk sakit , sye terus pergi ke emergency . Tp 3 hari deret masih keluar darah . petang tu baby sy keluar . Apa2 darah awk boleh terus pergi check ya .

2y trước

Better puan buat pemeriksaan,

Boleh jadi banyak sebab. Penempelan, normal discharge atau threatening miscarriage. Boleh terus rujuk ke emergency/PAC