Adakah normal kalau jarang ada morning sickness for first pregnancy?

Saya mengandung anak first. Sekarang da 7 minggu 6 hari usia kandungan saya. Tapi saya jarang sekali kene morning sickness atau pun mual2. Pernah rasa dalam dua tiga hari je. Lepas tu terus ok. Cuma kene jaga timing makan. Kalau lambat sikit je akan rasa angin satu badan. Tapi persoalannya, normal x kalau first pregnancy jarang sekali muntah2 atau pun morning sickness?

13 Các câu trả lời

Normal je sis. Tak semua orang yang pregnant akan ada alahan.

4y trước

Ohh ye ke. Tq

normal