morning sickness

Betul ke pakar kata morning sickness tu tanda kandungan kuat.. tapi saya xde pun morning sickness tu.. sekadar rasa angin nsikit2 n xlalu makan. .. semoga kandungan saya kuat.. Doakan ya..

2 Các câu trả lời

Takde lah, mana boleh tentukan macam tu. Sebab setiap orang lain pregnancy experience dia. InshaAllah kandungan sis kuat je. Takde kaitan dengan morning sickness.

Xde lah.. Tu bergantung kpd bdn seseorg sis yg sis dpt morning sickness atau x..