Boleh pakai ke?

Saya mengandung 25minggu.. Badan sy ada masalah gatal garu2 sampai tinggal kesan parut.. naik butir2 asyik garu xtahan gatal.. banyak parut kat blkg bdn, bahu, punggung n kaki tapi rasa malu tunjuk kat suami.. saya tak tahu macam mana nak hilangkan parut.. boleh ke guna produk ni? Berkesan ke? Atau ada cara lain tak? Produk lain ke? #bantusharing #firsttimemom #firstbaby #pleasehelp #jawabsatmmy

Boleh pakai ke?
2 Các câu trả lời

Alahan kot? Jumpa doktor ya.. Hentikan dulu apa2 sabun , lotion , minyak, utk tengok adakah salah satu tu buat puan alah. Mcm tu juga makanan/ minuman.. kena test. Sabun basuh baju pun sama.

Sy naik kt bontot dan belakang sikit 😂 bijik2 nk ckp jerawat mcm x..lps tu dia jadi parut..sy tukar mandian, tukar sabun basuh guna yg serbuk..lps tu parut guna palmer oil..mkin kurang dh..

8mo trước

palmer oil ni ke?