Nama Baby

Hi mommies, Boleh bagi cadangan nama baby girl /boy yg start dengan huruf A & Z. Tq.

23 Các câu trả lời

Tgh pikir yg sama jugak 😂😂 nk yg simple 5huruf je.. suami plk nk 2perkataan.. siap sy cakap.. nama bapak dh 2perkataan panjang.. nnti kesian anak nk kena tulis panjang.. tgh dia Google cri2 nama smpai pening dia main game 🤣

kalau nak bagi cadangan nama A&Z mmg banyak sis. Alangkah baikk nyaa sis beli buku nama nama anak. Nak lagi senang sis googlee je. Baru puas hati. mekasihhhh

Anak saya : Adriana Alya Amar Aisy Aisar Aisy Aidib Aisy Amin Aisy... Konon nya yg terakhir.. Dpt plak seorg kena buka doa semula

Adam Zafran Aidaan Zulhafiy Ashraf Zulkashaf Azhaan Zafri Azzalea Zarra Adelia Zarra Ayraa Zarra Azra Zuhaira

Boy - Ameer Amiruddin - Zamir Zulkifli Girl - Aisha Farhana - Zara Nadia Akhyar

Ahmad Zafran Adam Haiqal Ameer Ziqri Ayra Zahra Aisy Zasqia Ardani Zahra

Ammar Zafran Ayesha zafirah Ahmad Zubair Aina zulaikha / Ana Zulaikha

Arif Adam Ammar Zulkifli Zulhilmi Aisyah Aira Zainab Zaniza

A - Adam, Aidil, Ayish, Ahmad Z - Zulkarnain, Zafran , Zarif

Amna zafirah Alissa Zakiyah Ahmad zuhairi Ali zakwan