Tali pusat

Saya mau tanya mama dlm sini...ada ka yg mcm baby saya ni sdh 12 hri tpi belum trrcabut tu tali pusat.... Adakah tu normal atw mcm mna...saya rsau sbb tali pusat bby bln trcabut

4 Các câu trả lời

tali pusat ank saya 4hari je tercabut Time kat ward tak pkai kan dye barut nurse bising dye ckp nnti tali pusat lambat kering kne tahan wad 3hari Kuar je dari ward tali pusat terus tanggal huhu..

kena rajin cuci pastu keringkn klu pakai pampers jgn tutup Tali pusat Tu. biarkn kering. cuci tiap Kali nak tukar pampers.

kerapkn sapu ubat pink yg hospital bekalkn tuk bg tali pusat kering dan cepat luruh

Normal, sapu ubat hosp bg