Baby kuat munta

Saya mau tanya.. Anak saya dari lahir sampai sekarang satu bulan masi sering kuat munta, setiap masa.. Saya risau setiap kali dia munta mesti dia susah nak ambil nafas balik.. Saya sudah pergi check up jumpa doctor pakar kanak-kanak.. Tapi doctor cakap itu cuma normal, tapi saya tetap risau dengan keadaan anak saya begitu kuat munta satiap masa.. Dan pernafasan dia laju.. Apa kah harus saya buat???

3 Các câu trả lời

bayi 1 bulan kerap muntah tu normal. sebab dia keluarkan air dia dari paru paru masa dalam perut tu. tapi seeloknya lepas susu, kena sendawakan bayi untuk elakkan perut tak selesa and tersedak susu.

keadaan ank sis sama mcm ank saya . tapi ank saya dha okay lepas saya guna cream youbaby .

normal. ank sy muntah dri lahir sampai 2 bulan. bila dia dh 3 bulan, tkde muntah dh