Saya pregnt 10weeks 6days..

Knpa baring ke kiri atau ke kanan xselesa... Lpstu bla bawa bjlan tiba2 rsa mau munta.. then sjak mkn ubt obimin.. kn mkn ubt sblm srpan.. msti munta blk.. ada ka yg jnis mcm sya? Bole shre

3 Các câu trả lời

Klu tk jumpa posisi selesa tdo cuba sendal bantal dkt bwh perut bila baring kiri/kanan. Atau boleh beli maternity pillow tu. Mungkin rahim nk membesar, itu yg menyebab kn x selesa klu tertindih ke 🤗

2y trước

ohh mcm tu.. ok2 nnt try . tqq sbb shre.. aah mungkin nk mmbsr kot... ok la klau mcmtu nnt bli bntal khas pregnt tu.. 🫶🏻 tqq

maybe obimin x sesuai dgn sis. Boleh bgtau misi ckp nk tukar ubat lain. Iberet biasa ada jgk kat kk.

2y trước

aaah tula.. asid folic sya okk mkn..bila tkar jaa hmmm trus lain

Awak makan obimin yang beli kat pharmacy ke yang clinic bagi?

2y trước

then klau mlm ja baring ke kiri or kanan msti tdk slsa.. sush sgt nak cri kslsaan tu.. kena pusing2 kiri knan utk cri posisi btl... adaka sbb bby sdh mula aktf.. tp xkn la 10mggu 6hri bby aktf kn