Berat Badan Turun

Hi.. saya mau tanya. Ada apa2 masalah ka kalau berat badan turun masa pregnant. Sebelum pregnant berat sy 58kg, masa 12weeks 53.2 kg kemarin timbang 14 weeks 51.9 kg. Selera makan agak baik daripada sebelum ni. Nurse pun tak cakap apa2 pasal tu.

4 Các câu trả lời

Masa buka bu pink kndungan 7 minggu.. Berat sy 57.2kg.. Sekarang kandungan dh 16minggu.. Berat badan msih mcm tu.. Kdng trun jd 56.4kg..x tahu knapa. Mesi bising dh.. Berat x naik2😅

Saya pun berat badan turun sampai 7kg. Nurse saya bising suruh makan tapi saya baru ada selera nak makan nasi. Saya baru consume susu sebab kesian dekat baby.

sama..Masa bukak buku pink,61kg lepastuu turun n sampai sekarang da 14minggu xnaek2 lagi 🤣.Rasa macam makan banyak..

Sy pun turun berat dari 64+kg ke 58kg disebabkan alahan dan x de selera makan. Ape pun, vitamin jgn skip☺️.