Ketam

Saya masih dalam pantang baru 31 hari.. Luka jahit dah sembuh... Boleh ke nak makan ketam.. Teringin pulak rase.. Pasal tgk family mertue haritu makan king crab.. Hadehh... Time tu tak dapat nak merase pasal luka xsembuh lagi.. Takut gatal..

1 Trả lời

mkn sikit je dlu sis tngok ok ke x . klau gatal . sakot perot ke ap . jgn mkn . xd msala nk mkn klau xd gatal semua tu . mcm sy dlm pntg sy mkn je telo . ok je xd msala . xd gatal ap sy mkn je . tpi ikan2 yg jenis gatal sy elak kn mkn sbb tkot alah pd bby sy . sbb kita xtau bby ad alahan ap kn . kita plak susu kn dy . lps tu sy xboleh mkn sikit cili pn mse tu sbb sakit perot lps mkn cili wlau pn cili xpedas. lps sekian lame mkn balik bru ok . tpi still skrg bby da 5bkn lebih sy xboleh mkn mknn yg pedas2 sbb akn sakit perot lps mkn.