Boleh ke ibu hamil makan king crab?

Salam nak tanya, sy pregnant 9w dahh tapi teringin sangat nk makan king crab. Boleh ke kita makan king crab? Sbb habitat dia dari laut dalam bukan paya bakau/berlumpur.

5 Các câu trả lời

kalau takda allergic boleh , asalkan jangan selalu. sbb seafood tak digalakkan sangat, tp boleh makan. sy pun masa 8weeks sya makan crab jugak 🤣 sbb teringin. pastu takda lagi dah

3mo trước

Heheheh banyak tak awak makan? Sbb ngidam sesangat 😂

saya dah lepas mengidam makan king crab . so far okay je tak ada apa apa . awak makanla buat hilang mengidam hehe

Boleh awak. Sedap tu 🙈

boleh

3mo trước

Trima kasihhhh