upt positif.

saya lewt period 3mggu n cek upt positif. adakah saya mengandung? nampak mcm bdoh soalan saya tp yelah sy tkot sbb pernh keguguran dlu. yelah upt leh jugk menyebabkan bende lain. sy tak yakin. dah 3kali cek mmg positif😢

upt positif.
2 Các câu trả lời

alhamdulillah positif tu sis ku,jgn angkat berat² ye,banyakkan berehat dan jgn stress²🤗sya pun ada pengalaman keguguran last year 27.12 usia kandungan 10w3d.....sya merancang2 bulan dan kini sya pregnant lgi kandungan dah 16w4d😇

3y trước

tq sis. alhamdulillah. sis pun jage diri baik2. 😊

pstf dh tu sis..taniah ye

3y trước

😊😊