Upt makin samar,pregnant,gugur atau masalah hormon?

Sy sllu subur pd cd21-28,hari sptt period blm period cek upt negatif..pada cd41 mcm ada EW n then cek opk positif peak dan samar cd43(dpo1) …Pada dpo12 upt naik positif masih samar..sy cek smpai dpo16 ada peningkatan sdikit(upt dip n tell & shoppee)lps tu stop n cek blik dpo22 sbb rasa hlg simptom prgnant n upt shoppe samar,dip n tell negatif…soalan saya adakah saya betul prgnant?

Upt makin samar,pregnant,gugur atau masalah hormon?
2 Các câu trả lời

maaf ye awk..mgkin chemical pregnancy.t0 selagi blum period cuba la test upt lg ya.moga ada rezeki

harap awk xpeningkan kepala sdri puan...cuba awk buat je last upt...tgk result dia ok..

5mo trước

maaf awk xbaca agknya soalan dia...soalan dia "adakah saya betul pregnant?" soalan dia ada pd last ayat dia..jd buat apa nk pening kepala..tggu je lg seminggu buat upt test balik..kalau pregnant dia akan mkin terang double line