Delay period tapi upt negative

Saya lewat dua hari period n pagi ni hari ketiga masih saya xperiod..smlm da cek upt negative pagi ni negative juga..tapi breast bengkak cepat lapar pening n rasa mual sikit..saya xtau mau cek lagi upt or tdk sbb klu cek msh negative mcm membazir duit sdh beli upt..mcm rasa sedih n give up juga..ada ka mcm saya n lmbt period semggu ka dua ka or lebi baru la positive or tiba2 period ka??? ada?? klu ada please share baa..saya period regular every month..

3 Các câu trả lời

kalau u period regular before due period dh boleh detect pregnant. kalau irregular mng susah sikit nk detect.

1y trước

stress pon salah satu punca period lambat.

delay period ada byk sbb, xsemestinya bermaksd hamil.

maybe sbb masalah hormon