Delay dua hari

Saya delay dua hari tapi cek upt, negative..awal sgt cek or mcm mna??ka sbb perubahan hormon???skrg breast jaklah bengkak sma rasa mcm cramp2 tapi berhenti..pastu kdg lgsg xda simptom mau period kdg ada tapi sejak delay xda rasa simptom period..anyone pena begini???klu ada share baaa pengalaman

Delay dua hari
16 Các câu trả lời

Sy hritu delay 2 hri sd naik terang second line . Lpstu x check2 upt sdh, 6w, 9w, dn 12w bt scan 🤭. Klau sy ptnda prd sggugut brpnjngan bhagian punggung, msa blm tw mgndung skit2 mcm snggugut jg cramp bgitu tp belah kiri/kanan tukar2 😅. Mybe u bole re test upt after lewat prd 1mgu mnthu msa tu klr suda second line dia 😁😁 lain org lain hormon dia .

Simptom yg sis kata tu mungkin PMS sbb UPT sis negatif. Biasa saya tunggu seminggu lewat baru check upt. Tak stress sgt dan jimat duit kalau period dtg dulu. Bila lewat seminggu, line dah gelap dan jelas.

Sy period lewat shri jaaa pstu rasa mcm letih semacam jaa cek upt nek dua line tp xterang🤭Now Alhmdulilah dh 27 minggu😊Anak first tu yg lewat shri pon cek jgk sbb excited sgt🥰

saye dlu pernah cek 2 hari sbelum tarikh period negative.. Lepastu 6 hari dh delay, saye cek balik naik double line terang. Bettee awak tnggu sminggu delay baru cek☺️

sy cek awal pagi pada hari ke-5 lmbt priod.naik 2line yg samar..2minggu lps tu cek blik,mmg 🫄 plus alahan dh mula 🤮🤢🤒🫨muncul

awal lgi kot. sy dulu seminggu lmbt bru cek. 2 3 kali jg cek slps seminggu tu. hari ke lapan lambat dtg period bru sy cek

1y trước

awak cek trs positive ke??sepanjang lewat period simptom preggy ada??or tiada n biasa jak??

waktu pling efektif cek upt pg2 lepas bgun tido... air kncg yg mula2 tu jgn ambk dlu ambik yg tengah2...

Kalau saya punya badan , 2 hari lambat period dah naik terang mcm ni . Now tengah pregnant 8minggu

Sy hari tu sis, ngam2 seminggu delay, baru sy check upt. 2hari awal sgt. Nanti sis check lg yaa?