Pregnant atau tidak

Merancang sendiri dan telah lewat period 14hari tapi selepas 14hari period mcm biasa selama lima hari..sepanjang period rasa mual2 n muntah..ada ka pernah mcm ni??pregnant ka tdk yaa???sblm period tu ada cek upt tapi negative..anyone???

2 Các câu trả lời

Pernah, sy selalu jg kna masa ttc sblm berjaya mengandung. Kalau dah cek upt masa lewat 2 minggu tu then upt negetif terus period datang normal 5hri means awk mmg period tu sis. Bukan mengandung hormon kita prmpuan ni pn berubah2 x selalu sama. Next cycle boleh cuba lg semoga rezeki awk baik tahun nii..

kalau pregnant xboleh period. dh period tu mkna nya x pregnant lah. normal je simptom period sama dgn pregnant.