Spotting seminggu sebelum tarikh period

Saya last priod hari ke2 ambik pil subur. Lepas 2 minggu hari subur tu keluar spotting coklat dah 3 hari. Blh share tak yg ada pengalaman mcm ni dan dia pregnant ? Ttc 4 tahun. Thanks mommy 😘 #bantusharing

2 Các câu trả lời

haii . saya baru ni mcm awak jugak tp sehari saja darah warna pink sikit ja 19/11.. lepas tu 26/11 saya test upt positif 3xtest tetap positif..pakai yg clear blue pregnant 2-3week.. p hospital sbb sakit perut sama. doktor scan ada tapi kecil lagi kantungnya. ambik darah n air kencing alhamdulillah positif.. so awak cuba buat upt.. saya lewat sehari saja. terus naik terang.

kdg bole jd hormon ,bole jgk jd penempelan. cuba upt awk