last haid

Saya last datang kotor 3.1.2020 xpi saya belum jumpa doktor lagi . Saya nak tanya la berapa hari suda agak nya saya pregnant

8 Các câu trả lời

wah byk yg sma... sy pun xjmpa doc lg.. kalau ikut app ni dah 6 mggu... due around 11/10

last tu . abis period ke sis?? saya pun last 3/1 jgk . skrg dah 7minggu 1hari . due 4/10/20

5y trước

Sy pon duet 10/10/20

Sama la kita sis.. Saya pun belum jumpa doktor.. Kalau pregnant dah 6week dah..

Sy pon blm jupe doktor lagi...tpi sy gune app nie dia kat dh 6weeks...

5y trước

Sama la sis

Ni saya dh kirakan🌷6 weeks 3 days 💝 Baby October 😍

5y trước

Tq sis

6 minggu sis , sama dengan saya ..

Terima kasih

dalam 6minggu sis