Hello mommy nak minta tolong!!!

Saya lahirkan anak pada 18/1. Anak pra matang 34 weeks. Dia kena tahan ward sbb tak cukup bulan dan kuning. Allah je tahu bertapa sedihnya hati ni tgk ank saya dgn wayer kat mulut hidung. Doc minta saya susu badan, puas saya perah 3 4 hari ni 😢 keluar setitik dua je. Tu pun saya tadah pakai cawan perah guna tangan sampai merah2 tetek saya. Saya guna pump pun tak boleh keluar. Doc kata nak anak cepat sihat kena guna susu ibu. Ada sesiapa boleh tolong saya tak? Bagi idea utk susu tetek saya cepat keluar atau bagi saya tumpang susu. Saya sanggup bayar. Tolong semua 😭#advicepls #bantusharing #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

sis suruh somi sis beli pil susu or tye hptl sis nie ade x pil susu?pil susu boleh kuar kan susu dlm mse 6 jam or 1 ari ikut bdn sseowg..tp sis kne rjin urut skit lpas mkn pil susu tu..insyaallah akan kuar byk sis..sy dr ank fist smpai sknk mtk pil susu mse sy kt hptl..alhamdulilah susu byk smpai sknk..dan kung baby akan cpt trun lau pnuh air ssu..ape2 sis tye doc sis c2 psl pil susu?😊

kalau awak ada ig. dm puan fazi noorfazila_bt_abdul_rahman. pembimbing susu bertauliah.