GBS

Saya keputihan jarang2 sekali keluar,kalau keluar pun putih atau jernih,gatal mmg x pernah spanjang mengandung ni..tpi haritu buat swab test tngok2 positive gbs..ya Allah hancurnya hati saya..menangis teresak² fikirkan nasib anak yg bakal lahir x lama lagi..skarang dah 37 minggu...ada ibu yg berpengalaman deliver dlm keadaan positive gbs tak? boleh share?

2 Các câu trả lời

hi nk tnya masa bt swab test tu sakit tak? 😅..buat swab test di klinik kshtn tu sendiri atau kk bg surat refer hospital?

4y trước

Msuk kn mncung itik utk mik smple.. biasa kt hsptl..