GBS

Saya keputihan jarang2 sekali keluar,kalau keluar pun putih atau jernih,gatal mmg x pernah spanjang mengandung ni..tpi haritu buat swab test tngok2 positive gbs..ya Allah hancurnya hati saya..menangis teresak² fikirkan nasib anak yg bakal lahir x lama lagi..skarang dah 37 minggu...ada ibu yg berpengalaman deliver dlm keadaan positive gbs tak? boleh share?

2 Các câu trả lời

Sy pn sme ada gbs jgk nie dh nk msuk 31'mnggu.. jgn risau sblum bernk nti doc akn drip antibiotik supya bby xde jngkitn kuman tpi nti bby kna thn wad lah lau bby ada jngkitn kuman.. sy pn nie kna doa yg baik2.. moga bby sy n sy xde ape.. sis bnyk kn berdoa..

hi nk tnya masa bt swab test tu sakit tak? 😅..buat swab test di klinik kshtn tu sendiri atau kk bg surat refer hospital?

4y trước

Msuk kn mncung itik utk mik smple.. biasa kt hsptl..