Keluar darah kekuningan!

Saya keluar darah kekuningan harini. Macam warna oren pun ada. Darah period ke ape eh sebab tak pernah pulak kena macamni. Saya baru je lepas habis period 9 hari yang lepas. Then harini keluar darah macamtu. Ada yang pernah alami macam saya?

1 Trả lời

darah/period hanya berwarna merah/merah pekat/merah gelap. kuning bukan darah. mungkin keputihan atau kita panggil vaginal discharge. pantau bau dan warna. kalau berbau atau gatal jumpa doktor

7mo trước

mungkin hanya spotting. lebihan darah period + discharge yg lain