Darah Keluar Kandungan 5 Minggu

Hi.. Saya keluar darah dah 6 hari, Hari 1, darah coklat Hari 2,3,4 darah byk macam period Hari 5,6 just macam spotting. Saya dah pergi klinik swasta waktu hari pertama, dr bagi duphaston dan suruh datang 2 minggu lagi. Perlu ke sy pergi kkia untuk checkup lagi?Ada ibu2 pernah alami tak? Tq

5 Các câu trả lời

klau sy hri tu trus pg hospital. tk tunggu lama..tp drh turun tk lma..skjp je. doc bg duphaston jgk..kne makan seminggu ubat tu. after 2weeks doc suruh pg pakar o&g untuk refer condition ibu n baby..alhamdulillah ok skrg ni.

Hmm saya tahun lps lbh kurang mcm ni lah, darah keluar wlaupun tak banyak tapi hari2 last2 sbulan lepas tu gugur.. sbnr nya darah keluar time prgnent xnormal😭

hai normal Ka keluar darah mengandung bru 3 minggu Hari 1, darah merah campur coklat tapi tidak banyak sikit2 sahaja

3y trước

hmm betul sy MCM awak jugak 6week dah bru pegi klinik tdi anda doc bg surat Klau still ade lagi walaupun sikit pergi trus kecemasan 😭

dlm masa 2 minggu nanti , klau kuar jugak , g larh jmpa doc .. smga kita smua ada rezeki ..

Kalau still keluar, better pegi hosp