PERIOD TAPI MENGANDUNG

Period normal 7 hari setiap bulan, tapi last month, lepas period seminggu, hari ke 11 keluar lagi darah dkt 2 week. Check upt double line. Adakah pregnant? Siapa pernah salami, cuba share sikit

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ni .sbb tiada pnglmn ttg ni .better puan g jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin