Maaf kalau gambar menjijikkan

saya kandungan 10w .. sblum ni keputihan sy ada keluar bgni .. tpi x gambar ...ini kali ke duaa keluar .. adakah kah ni darah flek .. ada tak yg mcm ni

Maaf kalau gambar menjijikkan
4 Các câu trả lời

saya haritu macam ni keluar .. scan klinik doktor cakap baby okay aktif .. cuma darah flex .. kalau sis risau sis boleh scan kat klinik swasta dulu

1mo trước

kalau nyeri tu takde tapi rasa macam darah nak keluar tu ada .. tapi bukan selalu ,, kadang2 je rasa macam tu .. rasa macam ada sesuatu nak keluar

sy 11weeks..kluar mcm ni..baru balik dari jumpa Dr..Dr scan.. alhamdulillah baby ok..cuma Dr cakap Xleh lasak² kena banyak bed rest ...

1mo trước

nampak x yg sebelah kantung baby tu...Kaler gelap terang..tu la Dr cakap yg bleeding tu..Dr bg ubat kuat rahim..suruh rehat bnyak²..

Sis jumpe doktor terus ye jangan tangguh2

1mo trước

ok sis ..esok sy pergi kelinik dgn husbnd jumpa doktor .. doakn utk baby sy yaa sis🥺