Kandungan 6 week kluar lendir darah

Tolong saya. Ini kandungan no 2 saya. Kandungan no 1 saya xpenah keluar darah mcm ni. Berdasarkan gambar .. adakah Sy keguguran??

Kandungan 6 week kluar lendir darah
7 Các câu trả lời

saya pernah alami macam ni. menggandung kali ke3.. masa tu 7minggu terus pergi emergency o&g..nampak baby ada heartbeat .doktor bagitahu rehat banyak2..darah saya keluar 3 ke 4 hari mcm tu la bnyak sikit dri darah sis ni. Alhamdulillah sekarang dah masuk 3tahun anak saya. semoga semuanya baik2 saja ya sis.

pegi emergency secepat yg mungkin,sbb klu mengandung kena cepat² pergi hospital klu ada bleeding

pegi emergency terus sis jika ada darah keluar byk atau sedikit mesti mau refer doc tu sis

Better sis p check..dptkn nasihat n kepastian dari pakar..

rujuk pakar...sebaik nya guna NSFW

rujuk pakr

rjuk doc sis

9mo trước

Nak tanya kandungan 10 week 1 day kenapa nurse tak bagi doktor scan kandungan sya lagi apa citer ya mcm tu...padahal sya nak sangat scan kandungan sya nak tau baby okey x okey dalam tu :( niy kandungan ke2 sya