maksud keputihan warna coklat

hai semua, maaf andai gambar ni meloyakan atau geli sebb kita nk th ape maksud kalau keputihan keluar warna coklat mcm dlm gambar ni😬 #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu#bantusaya

maksud keputihan warna coklat
5 Các câu trả lời

Pregnant ke? Kalau pregnant xnormal tu. Kalau xpregnant mungkin hormone or nak period tu

12mo trước

tak pasti awak, sebb sy ada test upt 14/10 masih samar2 je, tu yg wsau klu nk period xpe ,wsau sakit lain nnt 🥹

cuba test pakai brand dipp&tell pula

12mo trước

ok baik awak 🥰

coklat maksud darah lama

12mo trước

owh ok awak, sekali je dia keluar td ms sy nk tukar pantyliner, skrg dh xde dah

Mcm period

12mo trước

ok awak , mybe la sebb lagi 5 hri nk period

pregnant ke?

12mo trước

tak pasti awak, sebb 14/10 sy test upt nmpak samar2 lagi