flek atau darah

assalamualaikum moms2 semua sebelumnya maaf beribu maaf sebelumnya sbb mungkin gambar ni menjijikkan ? nak tanye sye hamil 9 week keluar keputihan bercampur ngan darah ke atau coklat tu sye tak thu apakah ini normal? sye hamil anak pertama jadi takutlah ade ape kan

flek atau darah
1 Trả lời

kalau berterusan dan makin pekat jumpa doc, saya pun mcm ni tp pekat sikit ,bila scan baby semua okay .

4y trước

sye kali kedua ni ka,awal pertama kali datang tu hari rabu kemarin tak pekat mcam ni sye pergi dokter kt swasta scan baby oky lpas tu tadi nak sholat Maghrib keluar lgi,lgi teruk makasih saran nye