Keluar coklat masa hamil 7w6d

Saya jln² kat mall...balik uma tgk kt panty ade keluar coklat cair dlm ½ panty.. Sblom ni ade keluar cecair coklt masa tidur...rse mcm bnyk gak sbb tembus kt cadar setompok dan baju tidur.. Tp xde rasa sakit perut @ kram.. Adekah kandungan saya lemah?? Ibu² bole share pengalaman.. #ingintahu #bantusharing

7 Các câu trả lời

macam sy,awl2 xda bleeding..sekali masuk 9weeks ada bleeding x byk cuma fresh blood..terus p emergency,warded sehari..Dr nk observe, alhamdulillah ms scan jtung baby semua normal..Dr increase tab duphaston dengan injection utk kuatkn rahim.alhamdulillah..lps tu kurang ckit cuma ckit2 drh coklat..Dr bgth klau brownish blood should be ok,if kuar byk kena terus p emergency.sy brownish dh slow2 hilang..if Fresh blood pn kena terus g emergency sbb bahaya..Better p hospital sis..if sis xmkn lg ubat utk kuatkan rahim.Sllaunya Dr akan bg.sy ms dh cnfm pregnant terus continue duphaston,sbb sy ada h/o abortion..moga selamat semuanya sis.amin3.Doakan sy slmt dr awll smpai akhir🤲

kalau ada start2 spotting walau sikit better pergi jumpa dr, sbb mungkin tanda2 awal keguguran kalau dibiarkan lelama, tapi kalau nnti dapat ubat2 byk2 pun jgn simply makan je awal2 kandungan nie, sy pernah alami tahun lepas, spotting dan keguguran sbb xg klinik terus, kalau spotting teruk awk boleh je terus g emergency, xyah tggu siang, semoga urusan awk dipermudahkan

Terus pergi hosp. Lain org, lain badan. Ada yg tak bahaya, ada yg bahaya. Ikut pglmn lepas, sy spotting sikit je terus pergi emergency, doc check takde degupan jantung. Threaten miscarriage. Selang 2hari balik dari hosp, gugur janin. Innalillah waina illaihirajiun 😔

3y trước

And masa spotting mmg takde rasa sakit ke apa

jgn jd mcm sy ye.. bleed 2 3 hari fresh blood, tp duk dgr kata org tu normal sbb still awal.. last2 rupanya tanda gugur. baru td sahkan.. hope awak baik2 je. pegi klinik terus tau.. sy pun takde cramp sakit apa. lenguh2 biasa je sbb kn keje..

jika puan alami spotting atau bleeding wlaupn sikit puan kena pergi dptkn rawatan segera tw.. sbb di khuatiri tanda awal tuk alami keguguran..papepn jg dri bebaik k..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

tak normal sis,mcm saya masa awal pregnancy tak boleh jalan byk,then tak boleh lasak...baik sis pergi klinik check,mintak ubat kuatkan rahim..keluar koko tu memang kita takde rasa sakit perut..

Segera ke Emergency