Minum air gula

Saya jenis yang tak tahan bila berpuasa. Perut cepat masuk angin. Khamis ni kena repeat ujian MGTT lagi. Kali pertama buat belum minum air gula lagi dah muntah. Kali ke dua, dah minum air gula tapi lagi sejam nak ambil darah saya muntah. Macam mana ya ada tips lain tak?

2 Các câu trả lời

x la puasa smpai x bole mnum air puti..bole je mnum air puti..untuk meghilang kan lapar tu. .buat la sis untuk janin..sya pun sukur x ada sngkut gdm...yg pnting bila da mnum air gula tu bnyak kan mnum air puti..mineral ka...air masak..insyallah..loya tu kering sikit..selepas tu..bole la makn2 apa sja..bila ambil dara

Sy smpai 4 kali muntah minum air gula, rekod tbaik btahan smpai 1jam45minit🤣🤣🤣....y kali ke5, sy minum air suam sikit sebelum ke klinik, alhamdulillah dh x muntah, awak cuba lh kot serasi dgn awk