Ukur lilit kepala.

Saya ingin bertanya. Apa yang bakal berlaku sekiranya ukur lilit kepala anak tidak mengikut ukuran seusia mereka? Anak skrg 1y3m. Anak sekarang aktif dan masih belajar untuk berjalan. Appointment lagi 2 bulan untuk tengok ukur lilit kepala dia. #iburisau

1 Trả lời

Hi mommy my daughter kecik jugak..tapi takpe. If perkembangan oke n sesuai dengan dia should be okay. Tapi yu bole la mintak refer check the kepala. Ada procedure kena amik darah 2x utk baby.. kalau critical kena MRI.