keguguran upt positif

saya ingat saya keguguran sbb darah keluar ketulan besar2 . tp saya buat upt smlm still terang mcm nie . still mngndung ke ye ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

keguguran upt positif
5 Các câu trả lời

Pergilah cek dr. Sy haritu turun darah dan 1 kantung masa 5 weeks, tapi bila scan masih pregnant dan ada kelip2 jantung. Alhamdulillah. Sekarang dah 7 bulan.

3y trước

saya nk tggu minggu depan . sbb takut hormon

Lepas gugur, hormon pregnant tu ambik masa nak hilang. 2-3 minggu baru hilang masa kes saya dulu.

3y trước

betul dr pun ckp mcm tu hormon preg masih ada lagi kalau dh gugur.

better trus pg klinik..mna Tau still bleh dslematkan..klau lmbat² nnti Tak d selamat kn..

3y trước

saya try tggu lg 1-2 kot2 hormon hcg dh hilang . sbb saya keluar darah sebanyak penuh plastik sis

terus g klinik sis .. kalau gugur pon upt boleh jadi terang sbb hormon masih lekat

3y trước

baik sis nnti 2-3w saya repeat upt

chek doc sis ...syapa tau masih ada riski

3y trước

ye sis . minggu depan saya scan kalau upt still terang