Hilang selera makan dan berat semakin turun

Saya hilang selera makan dan kini hamil 9minggu. Saya hanya mnum susu dan makan buah yang manis2 seperti betik.tembikai ..epal..anggur.. berat pon semakin menurun..4kg dalam sebulan.. apa yang patut saya lakukan kerana saya bekerja..dan saya akan berasa letih dan tidak bermaya nak ke tempat kerja. nak memandu pon rasa malas ..adakah dengan memakan buah , janin saya akan membesar dgn sihat?

1 Trả lời

kena ada karbo + protein + fiber. nnti awak check kt kkia..bgtau simptom awak ni