Hilang selera makan

Boleh tolong saya? Apa yg mommies makan bila selera makan hilang terus? Tengok nasi pun dah nak muntah. Takpe ke kalau kita just makan buah? Baby dlm perut cukup ke nutrien?

3 Các câu trả lời

Sama mcm sy, tak selera dgn nasi dan ayam. Sy akn mkn OAT dgn Milo atau biskut OAT chocolate tu bntu kenyang sikit, atau buah² yg masam² bagi ada selera,, good luck mummy, kita enjoy jela yaa journey mabuk pregnant ni.. dia dh kluar nti kita akan rindu fasa² ni..

1y trước

oo mcmtu. terima kasih❤️

masa 6 minggu saya macam awak.. makan muntah x lalu tgk nasi.. saya pergi klinik sebab teruk sgt x boleh makan apa2. doc bagi veloxin skrg dh 7mggu alhamdulilah dh x ada muntah2 . ada pon loya sikit2

1y trước

terima kasih. risau sbb tk pernah scan lagi..😅😅

Saya pon mcm tu, saya byk minum susu, buah jgn tinggal . Tpi awak try crik bnde lain gnti nasi tpi sama khasiat ok 😊

1y trước

Saya minum susu, tekak jadi berkahak dan cepat muntah. Jadi loya mcmtu.