Darah nifas atau haid

Saya hari 23 darah nifas dah habis. Lepas tu hari ke 50 ada darah lagi. Itu darah period atau nifas? Masuk sekarang dah 10 hari.. Darah tu keluar sbb cucuk depo ke? Period jadi lama? N nanti kalau hari 61 pon still ada darah kiranya saya kena mandi wajib n solat seperti biasa la kan? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

kalau ikut kiraan, darah haid sebab dah suci lebih 15 hari dalam tempoh nifas tu (60 hari). kiranya hari ke 16 haid tu dah kena mandi wajib dan solat. faham tak?

1y trước

Maksudnya dari hari ke 50 tu dikira hari pertama haid ka? Maaf saya masih kurang faham.