Cucuk depo darah tak berhenti

Assalamualaikum saya nak tanya la, kalau cucuk depo mmg akan keluar darah tak berhenti ke? sbb darah nifas saya berhenti 34 hari (1/5/23) , saya pegi cucuk depo esoknya. pastu lepas habis pantang hari ke 46 (13/5/23) darah keluar semula sekali ngan senggugut, memula tu ingat period. tp sampai sekarang darah masih keluar. normal ke? apa sy perlu buat kalau tak normal? #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Ikutkan masih dlm tempoh nifas. Darah terhenti pun tak sampai 14/15 hari (naqo'). Cucuk depo sbb dah sampai appointment yg dijadualkan doktor atau kehendak sendiri?

1y trước

Kalau puan hari ke 71 masih keluar darah hari ke 61 tu dah hujan darah nifas.

Nak tau jugak: cucuk depo mmg selalu bleeding ke