tak muntah

Saya hamil dah 1bulan 2hari tapi tak muntah langsung. Normal ke ? Perasan preggy sbb perut sllu kram dan lmbt period 4 hari dah. Sy baru nk first baby

2 Các câu trả lời

Len anak len sintomnye...ada yg awl2 dah mabok ada yg 4 bln bru rase...mcm saya skg bru 5week tp minggu lepas mmg mual je berangin satu bdn muntah2 xada lg wat mse ni..bdn cpt letih lesu ngantok jee yg paling penat skg tekencing je kerap🤭

5y trước

Saya pon skg xrase sgt dah cume kerap kencing dan ngantok...

Normal..sy pon takda muntah tp morning sickness start 7 weeks. Smpai dah 16weeks ni masih Ada lg. Tak syok pon rasa muntah2 tu. 😂

5y trước

I see. Yelah igtkn x normal. Riso juga ada morning sickness. Huhu