Rasa mual tapi tak muntah

Hi mommies. Normal ke if sy rasa mual nak muntah, tp tak muntah pon? Sekarang sy dah masuk minggu ke 4, dah start tak boleh bau something yg kuat and bau masakan, auto jd mual teruk and rasa nak muntah, tp sy tak boleh muntah. Sy try paksa diri muntah sbb maybe lepas muntah tu akan rasa better, tp tak boleh jugak. At last sy tahan je rasa nak muntah, pening, sakit dada and tak selesa kat perut. #firstmom #pleasehelp #morningsickness

1 Trả lời

Saya rasa normal, sbb 1st and 2nd preg saya, mmg saya takde simptom mual atau muntah. Saya pula kurus, kawan tegur sy mcm nampak buncit, bru sedar sy punya period dh late, tahu2 bila check, pregnant