1st pregnancy

Hello mommies, saya first time preggy dah 4 weeks, tapi hari ni tiba2 perut kram dan turun darah byk sgt mcm period dah. Sedih betul rasanya hari ni bila tak jadi😔

4 Các câu trả lời

Sama, saya pun turun darah harini macam period 🥲🥺 Semoga baik2 saja , moga ada rezeki lain kali✨

3mo trước

Moga ada rezeki kita, aamiinn

awk bykn bed rest je, makan duphaston tu juga, follow up dgn dr, insyaaAllah semoga selamat semuanya

3mo trước

Dr x bagi duphaston sbb dia kata scan belum nmpk pape jadi x leh bagi ubat

sbr ye awk.. Insha Allah ada rezeki... mase turun drh tu ada keluar x mcm drh ketul mcm tu?

3mo trước

hi sis any update ? sbb kes kita lebih kurang sama 🥺🥺

Dah pergi klinik ke?

3mo trước

Dah sis, dr scan kata kantung masih tak nmpk jadi tak boleh buat apa. Tapi tak normal dia kata. Dia cuma ambil darah jer dan tggu result