Lama menunggu di kecemasan

Saya gugur (tahu sbb scan beberapa kali no heartbeat and bby tak membesar). Tunggu tarikh d&c tak tiba². Tapi hrnie bleeding kecoklatan dan agak berbau. Cramp setiap 4 minit. Pergi kecemasan, tp kena sidai nak dekat 5 jam. Siapa pernah kena mcm nie? Saya dah minta buku pink saya nak balik sbb rasa mcm sy tak terlalu kecemasan utk doktor² cemaskan. Tp nurse jwb kalau sy balik skrg nt polis cari sbb dlm kategori patient hilang. Pulak.. adoi.. kalau rse saya tak terlalu kecemasan boleh suruh saya balik dulu.. sampai lah dh bleeding teruk bru la ke kecemasan. Kan? Sy bg laluan dekat yg emergency lah kalau kena sidai lama macam nie.

1 Trả lời

emergency mmg lama kalau gov. nak cpt pi private hospital. sampai dia terus layan je. byr jela nnti. kalau bleeding mmg dorg xbgi balik selagi x jumpa doctor and keluar kan janin. sbb dh ade contraction. mcm sye dlu, masa bleeding tu x teruk, sampai hospital masa tgu nk jumpa doctor bleeding, bby dh msuk laluan nak jatuh. jumpa pakar, terus pakar keluar kan janin. masa tu bru bleeding byk. inject ubt kecut rahim, rehat dlm sejam boleh balik. tgu dri pkul 8mlm, pkul 3 pagi bru balik rumah.

2y trước

pgi ke walk in mana2 private hospital terus. ready duit je. kalau x, pg je emergency gov. kena tunggu lama sikit jela. xyah pg klinik dh.