Lemau teruk

Hai ibu², nak tnya. Macam mana nak atasi lemau teruk dan rasa nak pitam ? Sy nak buat kerja tak sampai 5 minit dah lemau dgn nak pitam. Sampaikan ambil air coway pun sambil sy terduduk. Kadang² sy menangis sbb tak dapat nak tahan. 2-3 hari lepas sy bru je kena masuk air kat kecemasan. Sy dah cuba kuat n makan je. Tp still lemah. 😞

1 Trả lời

rmai jgk mommy2 yg mcm ny . .mommy byk kn mkn buah byk kn rhat. .take care mommy🤗