Pantang laksa

Saya gugur bulan 5 hritu smpai skrng saya pntng lksa. Bulan 7saya pregnant semula. Smpai sekrng saya pntang. Tpi teringin sngt. Dh boleh mkn ke tetap kna pntng? Sebelom ni cumua hirup 2-3sudu kuah je klau husbnd bli.

2 Các câu trả lời

pemakanan ni ikut badan org. mcm sy kalau makan jadi sakit urat.. so sy mmg akan pantang laksa.

1y trước

itulah. klau nk tahu sakit ke tk kna mkn dulu. tpi risau sakit. dhla tngh mengandung ni. risauu tpi tringin. delema btul hehe

Boleh je awak. Tak perlu pantang pun laksa tu kalau awak boleh makan.

1y trước

Faham. Orang tua mostly sapu rata je nak samakan semua benda. Yang bermasalah tu badan individu tu sendiri, kalau yang okay boleh je makan. Cuma kalau awak betul2 rasa was2, elakkan lah.