Makan laksa

Boleh ke mkn lksa? Saya gugur 13w bulan 5 hari tu. Sekrng mengndung 13w. Dh boleh mkn lksa ke? Tringin sangat. Dengar org pntang 2thun. Tpi saya dh mengandung semula. Boleh jelaskn x? #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Boleh je. Yang suruh pantang tu katanya angin, TAPI ianya bergantung pada badan masing2. Kalau rasa diri sendiri tu angin, tak boleh la nak samakan dengan SEMUA orang. So siapa yang boleh makan, tak menjadi masalah apa pun.

12mo trước

trimaksih awak

Boleh je makan sis.. rasa dulu sikit klu ok takde masalah.. klu berangin lepas makan tu baik pantang dulu..