Macam mana saya kurang faham

Hi saya first time mother in shaAllah awal bulan 11 baby akan keluar..saya kurang faham bila ada ibu yg berpengalaman share nnti maaa kt LR mengiring ke kiri tiba masa teran just teran. Klo ngiring ke kiri mcm mana kedudukan vontot kita tu ye? Ok ke ? Boleh x anyone yg baik hati share huhuhu

2 Các câu trả lời

Bukan ke masa sakit contraction tu mengiring kiri sbb boleh kurangkan rasa sakit sikit. Beranak mmg kena baring angkat kaki je takde mengiring2 dah

bhgian ats je gerak.. bwh statik. sbb nti ada pasang wayar2