Assalam.. Nak tanya, dah 28weeks ade x ibu² yg tidur kadang² x mengiring sebelah kanan @ kiri?

Boleh share x? kdg² tertidur , x sedar tidur terlentang.. bile sedar, baru mengiring sblh kanan @ kiri..

3 Các câu trả lời

sy da 32w.ank ke 3.ms ank ptm n ke dua sy memg jg2 xtdo tlentang.sy akn mengiring sm ada kanan or kiri.tp lebih ke kiri.tp sy ad baca satu blog,tdo mengiring knn pon ad kebaikan dia.lps tu skrg sy hentam je tdo posisi mcm mn.asal slesa.tp tlentang xleh lama2 dh skrg sbb senak perut kes bby mkin bsr.stkt nie kandungan sihat xde malh ap.alhamdulillah.

Sy memula tidur memang mengiring ke kiri/kanan. Ikut selesa mana. Tapi kdang tak sedar dah tido tetiba terlentang. Selalu husband sy yg akan kejut if dia sedar sy tidur terlentang ke. Atau dia pusingkan badan sy.

Kena letak bantal kat belakang badan kalau boleh. Baru kita tak terlentang.