Najis baby

Saya first mom nk tnya la normal ke najis baby mcm ni? Baby baru 2 bulan dia membuang 2 kali harini tpi yg kali kedua ni najis dia berlendir dan x bnyak..dia susu badan sebb sy bagi susu botol dia x nak.. sorry gambar kotor

Najis baby
6 Các câu trả lời

sis boleh blurkan gambar ni. edit, tick je kat bawah gambar tu untuk NSFW. maksudnya not safe for work tu, nanti dia blurkan gambar. kalau dah blurkan gambar orang tak marah, sesiapa nak tengok je akan klik gambar untuk tengok.

Bagi saya normal sebab anak pernah alami mcm ni. Cuma awak as mom pun kena pantau pemakanan awak sendiri, sebab takut anak kembung perut. Bila anak kembung perut, berak pun jadi terkentut2 sampai keluar lendir. So pemakanan ibu tu penting juga.

Normal sis.. Selagi warna najis tu masih warna kuning keemasan tu, insyallah ok lg, jgn sampai najis warna hijau pucuk pisang. Tu sis kena ckp kt misi @ refee doctor.

normal Jee sis Sy Pon usia baby 44 hari dah 2 hari tak berak lepas tu berak mcm tu jugak baru berak akan bercair...

normal. selagi bukan cirit birit dm sembelit. kalau berlendir boleh jadi kahak dlm badan baby keluar sekali

Klau berlndir kdg2 kahak dia y msh ad akn kluar mlalui njis . Slain tu awak pntau juga pmknn awak .