esk genap 6 minggu

saya esk genap 6 mnggu, mcm cdangan kwn2 yg alami sama mcm saya, bile patut saya pergi scan .. pegi scan yg 6 mnggu ke atau saya tnggu je masuk 7 mnggu baru scan?

5 Các câu trả lời

Haiii awak, haritu masa saya 6minggu 3hari saya pergi klinik ingat nak scan baby tapi orang tu cakap tunggu 7minggu sbb kalau nak check 6minggu pun bole tapi takut tak berapa nak nampak hah mcmtu laa so syee pun tunggu 7minggu baru laa g check gituu

2y trước

tq sis untk info, btw take care

hi sis, if tak ada apa2 masalah boleh pergi masa 8w, sbb time tu insha Allah dah nampak baby hehe. saya pi masa 6w 2d sebab beberapa kali spotting, scan alhmdulillah nampak kntung dlm rahim. next scan 7w 6d nampak byg baby dan kelip heartbeat.

2y trước

amin ya allah lega dengar , trima ksih bnyk ye sis🥺❤️

klau sy la suggest 8 week ke atas..masa tu change utk tgk janin tggi sikit..n heartbeat skali

2y trước

tq for your advice sis, btw take care untk awk

Sy 5w6d da scan… alhamdulillah da nmpk… kecik je 🤭skng da 6w2d…

hi sis..saya pun pregnant dlm 6+week .tapi tak g scan lg..