Due date 8/10

Saya due date dh nk dekat tapi tak rasa lg nk bersalin...takut sgt kalau kne induce...due sy 8/10...sedih tgok org lain semua bersalin awal...baby selesa sgt ke duduk dlm perut...🥲🥲

15 Các câu trả lời

samalah kita sis sy 7/10 tp belom ada tnda . cuma perut kerap mengeras kerap ke toilet dan keputihan gumpal mkin bnyak kluar. hmm doa yg baik2 jakla. sy ank ketiga

induce x induce sama gak mana ada bersalin x sakit sis cuma proses persalinan tu cpt @ lmbt jer.

sama due dengan sy, 8/10 tp blom ada rse nak bersalin..mgkin baby nak tunggu ayajh dia balik. huhu

saya rela induce 😂 sebab xde lah stress pikir anak bila nak keluar. hahahaha

due saya 23/10 ..tp kna admit awal 8/10 disbbkn ada gdm ....harp smua bjalan lancar