Saya baru pregnant anak pertama tapi keluar darah koko pekat melalui faraj ni dah termasuk hari ke6.

Saya dh pergi jumpa doc dy scan melalui bawah dan masih ada kantung tapi still darah saya keluar.. Hosptal tak bagi apa2 ubat pun.. Drah x banyak tapi pekat.. Ada apa2 ubat ataupun cara ka untuk hentikan darah tue. Please siapa yg berpengalaman

2 Các câu trả lời

saya suggest sis berehat dulu. jangan buat kerja berat & memenatkan. Semoga dipermudahkan ya 😊

Kndungan brape mggu skrg sis?? Cuba bnyk kan berehat dn jgn terlampau aktif ya..