ada sesiapa penah alami x?

Saya delay period 9 day.. bile buat upt .. result positif.. soo sy target baby mgkin dlm 5 week then bile scan 2d.. xnampak ape2.. nmpk mcm dlm gambar bawah tu.. please ade sesape penah alami x?.. sy nie mgandung ke x?.. serius sy rsau.. mghrp sgt 2 tahun lbh.. baru upt positif..tlg doa kan sy

ada sesiapa penah alami x?
58 Các câu trả lời

5w awl lg sis..sy pon 5w cm sis..igt nk g scan ms 7w sbb ade scan free kat area rumah tme tu hihi if xnmpk jgk igt nk repeat ms 10w.. Xpon if sis btol2 nk puas hti, sis try scan ikot bwh(miss v)..insyaAllah akan nmpk if pregnant😊

5y trước

Baek sis..tq for da info😊